5 Kasım 2012 Pazartesi

Bileklerin Donanma Gücü ...

Topman her sezon stilini değiştiren ve modaya ayak uymadan moda yaratan markalardan birisi. Onu kah en moda sanatçıların t-shirtlerini basarken , kah geleneksel kilim desenlerini t-shirtlerine yansıtırken ya da sokak modasının bir numaralı görüntülerine ilham verirken bulabilirsiniz.

Bizimse Topman denilince aklımıza her yeni dönemde çıkardığı birbirinden harika ve güzel aksesuvarlar geliyor. Bu aksesuvarların yakın takipçileri olarak şunu diyebiliriz ki bileklerde donanma gücü geldi. Topman da klasik çizgilerden de , hippi tarzdan da , asi kalıplardan da yararlanabileceğiniz harika bir takı bölümü var.

Biz de sizin için ilk olarak birbirinden farklı tarzlarınızla kombinleyebileceğiniz bilekliklere tekrar göz attık ... Gördüğünüz gibi her kitleye hitap eden aksesuvarlardan sadece bu parçalar bile iç açıcı ve kıyafetlerinize fazladan hareket verebilir. Bunun dışında yüzükler , papyonlar , ilginç tasarımlı kravatlar ve daha fazlasını da bulabileceğiniz Topman'i siz de yakın markaja alabilirsiniz :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder