28 Ekim 2012 Pazar

Basic deyip geçme ...

Bazen bir mekana adımınızı atarsınız ve sizden cool görünen olmaz. Oysa ki siz üstünüze şöyle bir baktığınızda altınızda iyi bir denim , üstünüzdeyse tek renkli basit bir t-shirt durmaktadır. İşte o basitlik basic ile birleşince durumun önemini buradan anlarız.
ZARA MAN // 39.95

Basic giyim abartısız ve genelde tek rengi ifade ediyor. Tabii bunu bir tulum gibi düşünmeyin. Gerekirse zıt renkleri harmanlayarak da oldukça şık görünebilirsiniz. Hemen hemen her markada bulunan Basic reyonları bu aşamada imdadımıza yetişiyor. 

Bazen sadelik iyidir , saf şıklığı temsil eder. Bazı aksesuvarlarınızla da ona destek verirseniz ortaya çıkan sonuçtan memnun kalırsınız. Gardrobunuzda mutlaka basic kombinlere yer verin.
BERSHKA // 15.95 TL

Gece dışarı çıktığınızda , hafta sonları , sabah , öğle , akşam. Ne giyeceğim diye düşündüğünüzde elinize aldığınız ilk basic parçanın imdadınıza yetişeceğini bilmelisiniz :)

Bu da bizden bir kaç stil önerisi. Basic t-shirtlerinizin kollarını iki defa kıvırın , bu göz yanıltıcı özellik sayesinde kollarınız olduğundan daha atletik görünecektir. Siyah bir basic ile kullanacağınız siyah bilekliklerse sizi ayrı bir stile sokacaktır.

PULL & BEAR // 


Beyaz basiclerle de beyaz aksesuvarları kombinlerseniz stilinizi yine bambaşka bir yöne çekebilirsiniz... Daha fazla basic büyüsü için PINTEREST sayfamıza bekleniyorsunuz ...:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder