26 Eylül 2012 Çarşamba

Swatch Yüzükler

Dünyanın en önemli saat markalarından Swatch aynı zamanda çıkarmış olduğu birbirinden harika tasarımlı yüzüklerle de saatleri kadar başarılı olabileceğini kanıtladı. Swatch mağazalarında 115.00-135.00 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekleyen yüzükler paslanmaz çelik ve 5-11 arasında değişen ölçülere sahip. 

Stilize tarzınızı Swatch'ın saatleri yanında yüzükleri ile de tamamlayabilirsiniz.

Sensation White'a Giderken

Dünyanın en büyük dans etkinliği sayılan Sensation White nihayet Türkiye'de. 13 Ekim saat 20:00 da Ataköy Atletizm Arena'da kapılarını açıp sabaha kadar partileyeceğimiz gecede bir fikir oluşturmak için bu sefer Pull&Bear dan rahat bir kombinleme yaptık. Unutmayın gecede kıyafetlerde mutlaka BEYAZ kullanmanız gerekiyor. Ayakkabı ve aksesuarlarda ise bir renk sınırlaması yok. Şimdiden Wicked Wonderland / Sensation White'da iyi eğlenceler diliyoruz :)


25 Eylül 2012 Salı

Kovboy Style

Eski filmleri bir hatırlayın. Bir kovboy şapkası , üzerinde deri bir ceket , arkasından keskin rozetler çıkan çizmeler. Modacılar bu kovboy stillerini unutmuyor olsa gerek ki He By Mango her sezon birbirinden güzel ürünlerle bu modayı devam ettirmeyi başarıyor. 

2012 Sokaklarında bir kovboy tarzıyla gezmek ve içinizdeki asi ruhu dışarıya çıkarmak isterseniz He by Mango'dan sizler için örnek bir kombin gerçekleştirdik.



Paslı Bir Kış

Bu senenin hiç kuşkusuz en moda renklerinden birisi Paslı Kırmızı. T-Shirtlerden sonra pantolonlara , aksesuarlara ve son olarak montlara sıçrayan paslı kırmızıyı bu sezon bir çok yerde baş ürün olarak görecek gibiyiz. En Moda Moda da H&M den seçmiş olduğu bu kombinle bu modaya ayak uydurmanızı sağlayabilecek bir kaç öneri sunuyor.